Wydział Nauk Ekonomicznych SGGW w Warszawie

Wyniki wyszukiwania

" food product"
132 wyników
[1-20] [21-40] [41-60] [61-80] [81-100] [101-120] [121-140]

1. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S., Rathnachandra S. Female Farmers’ Agricultural Information Needs and Food Production: A Case Study of Imbulpe ds Division in Sri Lanka pdf
2. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Daniłowska A., Duisenbekova A. Assessment of Food Security in the East Kazakhstan Region pdf
3. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2021
Blenda N., Rybchak V. Features of food market formation in Ukraine pdf
4. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2021
Malkanthi S., Rathnachandra S., Weerasinghe W. Consumers’ Awareness on Organic Food: Case of Urban Sri Lanka pdf
5. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2021
Balińska A., Olejniczak W. CERTIFICATION OF HIGH-QUALITY FOOD PRODUCTSIN THE PERCEPTION OF STUDENTS pdf
6. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2020
Lemanowicz M. INDICATIONS OF CONSUMERS’ PROSUMER BEHAVIOUR ON THE FOOD MARKET pdf
7. Ekonomika i Organizacja Logistyki, 2020
Maciąg A., Stangierska D. Assessment of the place of purchase of vegetables and fruits as expressed by consumers pdf
8. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2020
Hutsalenko L., Kolesnikova O., Marchuk U., Zabolotnyy S. THE HACCP SYSTEM AS A GUARANTEE FOR FOOD SAFETY IN UKRAINE pdf
9. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Bakos I., Khademi-Vidra A. Alternative Local Food Shopping Communities in Hungary pdf
10. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Bartha Á., Horváth B. Effects of Certain Personal Attributes on Food Waste pdf
11. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Świetlik K. Zmienność światowych cen żywności w latach 2000-2018 pdf
12. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2019
Biernat-Jarka A. ASSESSMENT OF GREENING IN THE CONTEXT OF PROVIDING ENVIRONMENTAL PUBLIC GOODS IN AGRICULTURE pdf
13. Zeszyty Naukowe SGGW w Warszawie - Problemy Rolnictwa Światowego, 2019
Kiełbasa B., Popa D., Sargo A., Trojak M. New Approaches to Developing the Integral Indicator Methodology for Estimating the Financial Efficiency of Agricultural Entities in Poland, the Republic of Moldova, and EU Countries pdf
14. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Goryńska-Goldmann E. Geneza i pojęcie żywności lokalnej w powiązaniu z ideą zrównoważonejkonsumpcji pdf
15. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Goryńska-Goldmann E. Ewolucja rozwoju żywności lokalnej w kontekście ideizrównoważonej konsumpcji pdf
16. Turystyka i Rozwój Regionalny, 2019
Jabkowski D., Szalaty N., Wiza P. Poziom świadomości konsumentów w zakresie terroryzmu żywnościowegojako przykład współczesnego zagrożenia dla przemysłu rolno-spożywczego pdf
17. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2018
Nowacki R. Percepcja reklamy artykułów żywnościowych i jej znaczenie w procesach decyzyjnych konsumentów pdf
18. Zeszyty Naukowe SGGW, Polityki Europejskie, Finanse i Marketing, 2018
Kuszneruk M., Siedlecka A. Zrównoważona konsumpcja a marnotrawstwo żywności w opinii kierowników gospodarstw domowych pdf
19. Zeszyty Naukowe SGGW - Ekonomika i Organizacja Gospodarki Żywnościowej, 2018
Gutkowska K., Żakowska-Biemans S. Atrybuty zaufania dotyczące jakości jako czynnik wpływający na decyzje nabywcze konsumentów żywności pdf
20. Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy, 2018
Efremova A. ROLE OF POULTRY INDUSTRY IN PUBLIC FOOD SUPPLY pdf